Ürün yok
1. Gearless, düşük başlangıç tork ve düşük RPM 2. insan tarafından monte tasarım, kolay kurulum, bakım ve onarım. 3. yeni bir dizi kullanarak halka güç çıkış cihazları, geleneksel üstesinden gelmek jeneratör kablo sarma sırasında. 4. kalıcı mıknatıs jeneratör rotor, patentli alternatör kullanarak özel stator tasarımı ile birlikte, etkin bir direnç tork üretimi azaltmak izin verirken, daha fazla rüzgar türbinleri ve jeneratör iyi eşleştirme özellikleri vardır, birim çalışır güvenilirlik. 1. bizim gelişmiş tesisleri ve deneyimli mühendisleri bağlı olarak, biz makul fiyat ile yüksek kaliteli ürünleri temin ederim.
2. bizim satış sonrası hizmeti de onu takip tutmak ve size mesaj göndermek nakliye herhangi bir gecikme olduğunda.
3. eğer paketi aldığınızda, Paketini açmak ve tüm öğeleri kontrol imzalamadan önce iyi durumda çalışma vardır. ürün kırık eğer oturum etmeyiniz, ve yapmak için dağıtım şirketi sormak bir "hasar belgesi" Aksi Takdirde, biz herhangi bir garanti ve iade vermeyecektir.
4. öğe için ödenen fiyat herhangi bir gümrük vergisi hariç. firmamız hedef ülkede herhangi bir görevleri omuz vermez.
S: Neden fiyatlar çok düşük, bu kaliteli ürün ve marka yeni vardır? A: EVET, size FABRIKA FIYAT ödemek! Biz asya'da fabrikadan doğrudan yeni ürün satmak. Bizim fiyatlar çok rekabetçi. Kalite kontrolü sağlamak, biz şahsen sevkiyat öncesinde her öğe için kontrol edin. Tüm ürün % 100% yeni ve denetlenir. Mekanize üretim ve yeterli stok
Etiketler:Ucuz 12 V 24 V 200 W Üç Fazlı Ac Daimi Mıknatıs Jeneratör Ile/olmadan Montaj Tabanı, Yüksek Kalite 12 V 24 V 200 W Üç Fazlı Ac Daimi Mıknatıs Jeneratör Ile/olmadan Montaj Tabanı, Çin Alternatif Enerji Jeneratörler Tedarikçiler.
Birim Tipi | parça |
Paket Boyutu | 17cm x 17cm x 25cm (6.69in x 6.69in x 9.84in) |
gerilim | 12V, 24V |
şartname | Tek Şaft, Çift Şaft |
Tipi | güneş Jeneratör |
montaj tabanı | Montaj Tabanı olmadan |
is_customized | Evet |
Model Numarası | GE-200SP |
Model | GE-200SP |
Rated Power | 200W |
Rated Voltage | 12V/24V |
Rated rotated speed(r/m) | 600r/m |
Output | AC |
Generator | 3 Phase Permanent Magnet Synchronous Generator |
Insulation Class | F |
Bearing | HRB or for your order |
Shaft Material | Stainless Steel |
Shell Material | Aluminium Alloy |
Permanent Magnet Material | Rare Earth NdFeB |